ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!

Πολλοί έχουν αγαπημένο τύπο προφυλακτικού. Για ορισμένους, η αίσθηση ασφάλειας μπορεί να είναι υψίστης σημασίας. Άλλοι μπορεί να θέλουν κάτι πιο λεπτό για να αισθάνονται πιο κοντά με τον/την παρτενέρ τους. Ενώ άλλοι μπορεί να λατρεύουν την πιο έντονη αίσθηση που προσφέρει ένα προφυλακτικό με ραβδώσεις ή κουκκίδες για επιπλέον απόλαυση. Ίσως όλοι να έχουμε το αγαπημένο μας, ωστόσο είναι τέλειο να πειραματιζόμαστε και να δοκιμάζουμε κάτι νέο, ενώ ταυτόχρονα αισθανόμαστε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι είμαστε προστατευμένοι από τον κίνδυνο εγκυμοσύνης ή μετάδοσης ασθένειας.

Διαφορετικά προφυλακτικά μπορούν να μεταμορφώσουν εντελώς τη σεξουαλική σας εμπειρία: για έντονο σεξ, για τη δημιουργία επιπλέον αισθήσεων, για να σας επιτρέψουν να νιώθετε άνετα και ελεύθεροι ή για εντελώς νέες εμπειρίες που σας φέρνουν ακόμα πιο κοντά. Και για εσάς, ίσως να είναι όλα τα παραπάνω!

Θυμηθείτε- ό,τι μπορεί να αρέσει σε εσάς μπορεί να μην έχει το ίδιο αποτέλεσμα μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου σας. Τα προφυλακτικά διατίθενται σε διαφορετικό σχήμα, πάχος, πλάτος, σε διαφορετικά υλικά, υφές και με διαφορετικά λιπαντικά - τόσα πολλά να εξερευνήσετε. Θυμηθείτε - όταν εφαρμόζει καλά, αισθάνεστε καλά! 

Για να σας εμπνεύσουμε περισσότερο, σας προτείνουμε προφυλακτικά που ίσως θέλετε να δοκιμάσετε ανάλογα με τις παρακάτω έξι διαθέσεις που μπορεί να έχετε κάθε φορά.

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Είτε νιώθετε ετοιμοπόλεμοι για ολονύχτια εμπειρία είτε επιθυμείτε μια πιο σύντομη ερωτική συνεύρεση, καταναλώνοντας ενέργεια ολόκληρο το βράδυ - μπορεί να αισθανθείτε ότι χρειάζεστε λίγη επιπλέον ασφάλεια. Το Durex Extra Safe είναι ελαφρώς παχύτερο από τα συμβατικά μας προφυλακτικά (παρόλο που το πάχος του είναι μικρότερο από το ένα δέκατο του χιλιοστού) και θα σας βοηθήσει να νιώσετε αυτή την αίσθηση της επιπλέον ασφάλειας.

ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ

Για αίσθηση βαθιάς σύνδεσης και πραγματικά έντονης επαφής, ένα λεπτότερο προφυλακτικό μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η Durex παράγει τρία λεπτά προφυλακτικά: Thin Feel, Invisible Extra Thin και Intimate Feel, ένα εξαιρετικά λεπτό προφυλακτικό με επιπλέον λίπανση. Αυτά τα λεπτά προφυλακτικά βοηθούν στη μεταφορά θερμότητας μεταξύ των σωμάτων σας, του δικού σας και του/της συντρόφου σας, ενώ σας κάνουν να νιώθετε κάθε κίνηση, σπασμό και αίσθηση ακόμα πιο έντονα.

ΔΙΕΓΕΡΣΗ

Τα προφυλακτικά με ραβδώσεις μπορούν να ενισχύσουν την ένταση και για τους δύο, καθώς οι κουκκίδες και οι ραβδώσεις διεγείρουν περιοχές με νέους και συναρπαστικούς τρόπους. Η διαφορετική υφή που προσφέρουν αυτά τα προφυλακτικά μπορεί να δημιουργήσει τόσο συναρπαστική αίσθηση όσο ένα ερωτικό βοήθημα. Αυτές οι κουκκίδες και ραβδώσεις διατίθενται σε πολλές διαφορετικές εκδοχές. Η Durex παράγει το Pleasure Me, το Intense και το Mutual Climax που είναι όλα με ραβδώσεις και κουκκίδες για διπλή απόλαυση.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ

Όλα τα προφυλακτικά Durex προ-λιπαίνονται. Είναι απαραίτητο για την αποτροπή σκισιμάτων και φθορών στο προφυλακτικό, αλλά βοηθά επίσης στις αμοιβαίες ομαλές κινήσεις. Για να σας βοηθήσουμε να πλησιάσετε στην ταυτόχρονη αμοιβαία κορύφωση, στην Durex δημιουργήσαμε τα προφυλακτικά Mutual Climax. Τα προφυλακτικά Mutual Climax διαθέτουν ραβδώσεις και κουκκίδες στο εξωτερικό τους για να επιταχύνουν τον οργασμό της γυναίκας και λιπαντικό βενζοκαΐνης στο εσωτερικό τους για να επιβραδύνουν τον οργασμό του άντρα.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να [φοράτε σωστά ένα προφυλακτικό] φροντίστε να διαβάσετε τον χρήσιμο οδηγό μας.