Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έχουμε πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή προφυλακτικών. Επομένως δεν είναι περίεργο που η Durex είναι ηγετική εταιρεία στα προφυλακτικά σε όλο τον κόσμο. Όλα μας τα προφυλακτικά κατασκευάζονται από ποιοτικές πρώτες ύλες. Και κάθε ένα είναι ηλεκτρονικά ελεγμένο για τρύπες και ατέλειες. Έχουμε επίσης ηγηθεί στην καινοτομία.

Κάθε προφυλακτικό Durex είναι ηλεκτρονικά ελεγμένο για να διασφαλιστεί ότι τηρεί τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Επίσης ένα τυχαίο δείγμα προφυλακτικών επιλέγεται από κάθε παρτίδα για περισσότερους λεπτομερείς ελέγχους. Αφού μετρηθεί το πάχος και το μήκος, τα δείγματα γεμίζονται με αέρα για να ελεγχθεί η ανθεκτικότητα και η ελαστικότητά τους (τα προφυλακτικά Durex μπορούν να γεμίσουν με μέχρι 40 λίτρα αέρα χωρίς να σπάσουν). Επίσης διενεργούμε και τεστ διαρροής νερού – τα δείγματα γεμίζονται με νερό, κρεμάζονται για ένα λεπτό και στη συνέχεια τυλίγονται σε απορροφητικό χαρτί για να διαπιστωθεί οποιαδήποτε διαρροή. Περίπου δύο εκατομμύρια τεστ νερού διενεργούνται κάθε μήνα στα εργοστάσια της Durex. Αν κάποιο δείγμα δεν περάσει κάποιο από τα τεστ, όλη η παρτίδα απορρίπτεται.

Τα προφυλακτικά Durex έχουν θέσει τις ποιοτικές προδιαγραφές σε όλο τον κόσμο, με το να διαθέτουν ή και να ξεπερνούν τις διεθνείς και παγκόσμιες προδιαγραφές. Έχουμε μάλιστα αναβαθμίσει τις απαιτήσεις για το σύμβολο ποιότητας Durex για να διασφαλίσει ότι θα συνεχίσει να προπορεύεται των κανονιστικών προτύπων. Για παράδειγμα: Οι διεθνείς προδιαγραφές για τα επίπεδα αέρα που σπάει το προφυλακτικό είναι 18 λίτρα αέρα. Αλλά οι απαιτήσεις μας είναι για 22 λίτρα – και συνήθως ένα προφυλακτικό Durex μπορεί να κρατήσει μέχρι 40 λίτρα αέρα.

Όχι. Το πάχος του προφυλακτικού δεν είναι απαραίτητα συνδεδεμένο με το πόσο ασφαλές είναι.

Τα προφυλακτικά Durex με γεύσεις, όπως η φράουλα, προορίζονται αρχικά για κολπικό σεξ. Όμως αν επιλέξετε να τα χρησιμοποιήσετε στο στοματικό σεξ, το λιπαντικό είναι βρώσιμο. Σας συνιστούμε αν το χρησιμοποιήσετε στο στοματικό σεξ, να χρησιμοποιήσετε ένα καινούριο προφυλακτικό στο κολπικό σεξ.

Δεν υπάρχει σχετική έρευνα σχετικά με την απόδοση των προφυλακτικών όταν χρησιμοποιηθούν σε νερό. Ο κίνδυνος να γλυστρίσει το προφυλακτικό για παράδειγμα, πιθανώς να είναι αυξημένος αν χρησιμοποιηθεί υπό τέτοιες συνθήκες. Παρόλο που το θαλασσινό νερό δεν θα έχει δυσμενή επίδραση στο υλικό του προφυλακτικού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα χημικά που χρησιμοποιούνται στις πισίνες (για παράδειγμα χλώριο) να το επηρεάσουν. Η χρήση ελαίων μπάνιου ή άλλων ουσιών στο νερό ή στο ντους μπορεί επίσης να έχουν δυσμενή επίδραση στο λατεξ του προφυλακτικού.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για την κατασκευή προφυλακτικών για πρωκτικό σεξ. Για πρωκτικό σεξ συγκεκριμένα, συνιστάται η εφαρμογή επιπρόσθετου λιπαντικού με βάση το νερό, ή με βάση τη σιλικόνη στο εξωτερικό του προφυλακτικού καθώς βοηθά στη μείωση του κινδύνου να σπάσει ή να γλυστρίσει το προφυλακτικό.

Λόγω του χρόνου που χρειάζεται για διερευνηθούν οι πληροφορίες του προϊόντος, παρέχουμε πληροφορίες της κάθε παρτίδας στις νομικές αρχές. Όμως μπορούμε να σας παρέχουμε κάποιες γενικές πληροφορίες.

Τα περιτυλίγματα και τα κουτιά της Durex έχουν μια στάμπα με τον αριθμό παρτίδας και την ημερομηνία λήξης όπως βγαίνουν από το εργοστάσιο κατασκευής και συσκευάζονται για αποστολή. Η ημερομηνία λήξης αντιπροσωπεύει το χρονικό διάστημα που το προϊόν αποδίδει όπως ορίζεται στην ετικέτα, βασιζόμενη στα επιστημονικά δεδομένα. Με κάποιες εξαιρέσεις, τα προφυλακτικά Durex μπορούν να παραμείνουν στο ράφι για 5 χρόνια.

Πάντα να ελέγχετε την ημερομηνία λήξης που είναι τυπωμένη στο περιτύλιγμα πριν χρησιμοποιήσετε το προφυλακτικό.

Για πολύ καιρό, τα λιπαντικά ήταν συνδεδεμένα με το πρωκτικό σεξ ή με την ξηρότητα κόλπου. Αλλά, υπάρχει μια αυξανόμενη τάση να χρησιμοποιούνται λιπαντικά απλά και μόνο για να κάνουν το σεξ καλύτερο. Τα λιπαντικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αυξήσουν τις αισθήσεις, να προσθέσουν λίγη περισσότερη διασκέδαση ή απλά για να αυξήσουν τα φυσικά επίπεδα λίπανσης. Τα λιπαντικά Durex είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αυξήσουν την σεξουαλική σας απόλαυση!

Όχι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί μια γυναίκαι μπορεί να έχει ξηρότητα όπως το στρες, αν μόλις έχει γεννήσει, αν χρησιμοποιεί ταμπον και αν τα ορμονικά της επίπεδα έχουν αλλάξει.

Παντού. Τα λιπαντικά Durex είναι κατάλληλα προς χρήση σε όλο το σώμα και είναι βρώσιμα. Το μόνο πράγμα που δεν θα σας συνιστούσαμε είναι να χρησιμοποιήσετε το Durex Intense Pleasure Gel στο πρωκτικό σεξ, καθώς μπορεί η/ο σύντροφός σας να έχει πιο έντονη αίσθηση από ότι συνήθως.

Πολλοί θεωρούν τη χρήση λιπαντικού στο μασάζ μια αληθινή αποκάλυψη. Επιτρέπει σε αυτόν/αυτή που σας κάνει μασάζ να γλιστράει στο σώμα σας – προσφέροντάς σας μια πιο έντονη αίσθηση. Όλα τα λιπαντικά Durex είναι κατάλληλα προς χρήση για κάθε είδους μασάζ και ξεπλένονται εύκολα με νερό.

Πραγματικά δεν υπάρχουν κανόνες εδώ. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε, να το απολαύσετε και να πειραματιστείτε. Αλλά, αν το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, απλά βάλτε λίγο λιπαντικό στα ακροδάχτυλά σας και εφαρμόστε το απαλά στα ευαίσθητά σας σημεία. Φροντίστε να μη χρησιμοποιήσετε μεγάλη ποσότητα πριν βάλετε το προφυλακτικό, καθώς ίσως γλυστρίσει κατά τη διάρκεια του σεξ. Μπορείτε πάντα να βάλετε περισσότερο αν χρειαστεί.