ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΩ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ;

Τα προφυλακτικά δεν έφεραν επανάσταση μόνο στο ίδιο το σεξ, αλλά και στην παγκόσμια σεξουαλική υγεία - είναι το απόλυτο και απαραίτητο «αξεσουάρ» στο σεξ! Προσφέροντας και στους δύο προστασία έναντι τυχόν ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης και πολλών σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών όπως ο HIV, σε έναν κόσμο όπου ένας στους τρεις δεν έχει ελεγχθεί ποτέ για ΣΜΝ (Έρευνα του Vice για το Σεξ των Millennials (2018), https://www.vice.com/en_au/article/7xdvd4/we-asked-you-about-sex-heres-what-you-had-to-say), η χρήση προφυλακτικού μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την εμπειρία με λιγότερη ανησυχία.

Στην πραγματικότητα, το 77 % εκείνων που χρησιμοποιούν προφυλακτικό για πρώτη φορά συνεχίζει να έχει καλύτερη σεξουαλική ζωή (Παγκόσμια Έρευνα της Durex για το Σεξ, 2017).

Με τόσες πολλές επιλογές τύπου προφυλακτικού, πώς ξέρετε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς;

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΕΞ

Ως ο νούμερο ένα κατασκευαστής προφυλακτικών στον κόσμο, η Durex διαθέτει μια σειρά προφυλακτικών για να διαλέξετε, ώστε να μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο για εσάς - γιατί όταν εφαρμόζει καλά, αισθάνεστε κι εσείς καλά..

Μερικά άτομα έχουν ήδη βρει τον αγαπημένο τους τύπο προφυλακτικού, ωστόσο, ίσως θελήσετε να εξερευνήσετε τη γκάμα μας και να ανακαλύψετε την ποικιλία μεγεθών, λεπτότητας, λιπαντικών και γεύσεων έως ότου βρείτε αυτό (ή πολλά!) που σας αρέσει/ουν περισσότερο.

Δεδομένου ότι τα προφυλακτικά διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, σχήματα, υφές, χρώματα, γεύσεις και υλικά, μερικές φορές μπορεί να αισθάνεστε πελαγωμένοι. Ωστόσο, η Durex σας διευκολύνει να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε χρησιμοποιώντας τα εικονίδια στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας - απλώς ρίξτε μια ματιά εκεί για να βρείτε γρήγορα και εύκολα το μέγεθος, τη λεπτότητα και τη λίπανση που θέλετε.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ DUREX;

Τα προφυλακτικά Durex διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, ώστε να μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Ίσως προτιμάτε ένα πιο εφαρμοστό προφυλακτικό, απολαμβάνοντας την άψογη αίσθηση που χαρίζει σε εσάς και στον/στη σύντροφό σας - απλά αναζητήστε το εικονίδιο για

Εναλλακτικά, εξερευνήστε την γκάμα προφυλακτικών κανονικής εφαρμογής που διαθέτουμε, τα οποία παρουσιάζουν επιπλέον πλεονεκτήματα  - επιλέξτε το πακέτο με το εικονίδιο για ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (REGULAR FIT):

Εάν διαθέτετε μεγαλύτερο πέος, λογικά θα προτιμήσετε το Durex Comfort XL, το οποίο έχει πλάτος 57 mm σε σύγκριση με το συνηθισμένο «ονομαστικό πλάτος» (με άλλα λόγια, περίμετρο) πολλών προφυλακτικών (56 mm) - αναζητήστε το εικονίδιο XL:

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΟΜΑΛΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το λιπαντικό μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τις σεξουαλικές σας εμπειρίες πιο «ομαλές» και όλα τα προφυλακτικά Durex προ-λιπαίνονται για να βοηθήσουν να ενισχύσετε την ευχαρίστηση σας. Είναι εύκολο να επιλέξετε το σωστό για εσάς λιπαντικό - είτε Κανονική είτε Έξτρα Λίπανση.

ΛΕΠΤΟΤΕΡΟ Ή ΠΑΧΥΤΕΡΟ – ΠΟΙΟ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ;

Ίσως προτιμάτε την αίσθηση της εγγύτητας που επιτυγχάνεται με ένα λεπτότερο προφυλακτικό ή την αίσθηση της επιπλέον ασφάλειας που σας χαρίζει ένα λίγο παχύτερο, αλλά ακόμη και η λεπτότητα των προφυλακτικών μπορεί να σας προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πόσο λεπτό προτιμάτε να είναι το προφυλακτικό σας, καθώς και τις διαφορετικές αισθήσεις που χαρίζει κάθε τύπος.

ΥΦΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΩΝ

Δοκιμάστε διαφορετικές υφές προφυλακτικών και δείτε αν θα βρείτε το ιδανικό για εσάς. Δοκιμάσετε τη σειρά Pleasure Me που χαρακτηρίζεται από μελετημένα και εύστοχα τοποθετημένες ανάγλυφες ραβδώσεις και κουκκίδες, σχεδιασμένες ειδικά για να εντείνουν τις αισθήσεις.

Εφόσον όλοι είμαστε διαφορετικοί, πρέπει να πειραματιζόμαστε για να βρίσκουμε αυτό που μας αρέσει. Διασκεδάστε το και διαπιστώστε μόνοι σας ποιο είναι αυτό που σας ταιριάζει. 

ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΓΕΥΣΕΙΣ

Αυτά τα προφυλακτικά διατίθενται για όλα τα είδη σεξ, συμπεριλαμβανομένου του στοματικού. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία απολαυστικών γεύσεων, όπως μπανάνα, φράουλα, πορτοκάλι και μήλο και κυριολεκτικά να έχετε τη γεύση που θέλετε. Διαφορετικά, χρησιμοποιήστε ένα κανονικό προφυλακτικό με γεύση και αρωματικό λιπαντικό για να βελτιώσετε το στοματικό σεξ.

Η επιλογή είναι πραγματικά δική σας όταν πρόκειται να αγοράσετε το κατάλληλο είδος προφυλακτικού. Διασκεδάστε δοκιμάζοντας πολλά διαφορετικά είδη υφών, μεγεθών, γεύσεων και υλικών έως ότου εσείς και ο/η σύντροφός σας βρείτε τα αγαπημένα σας. Η Durex προσφέρει μια εκτεταμένη, υψηλής ποιότητας γκάμα για να διαλέξετε και ενώ πειραματίζεστε μπορεί να διαπιστώσετε ότι η διαδικασία είναι ακόμα πιο διασκεδαστική από ό, τι περιμένατε!

[Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει (Best Fit)] και ανακαλύψτε ποια προφυλακτικά είναι κατάλληλα για εσάς!