Το σωστό προφυλακτικό μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη σεξουαλική σας εμπειρία. Όταν το προφυλακτικό σας εφαρμόζει καλά, σας κάνει να αισθάνεστε και καλά, δίνοντάς σας την ελευθερία και την αυτοπεποίθηση να εστιάσετε στον/στη σύντροφό σας και στη στιγμή, αντί να αποσπάται η προσοχή σας επειδή το προφυλακτικό σας είναι πολύ σφιχτό, πολύ χαλαρό ή μαζεύεται προς τα πάνω.

Το μέγεθος και η κατάλληλη εφαρμογή των προφυλακτικών είναι η νούμερο ένα κινητήριος δύναμη της σεξουαλικής εμπειρίας (1) - στην πραγματικότητα, όσοι χρησιμοποιούν προφυλακτικό κατά τη διάρκεια της πρώτης σεξουαλικής τους εμπειρίας συνεχίζουν να έχουν πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή (2), οπότε η εύρεση του σωστού για εσάς προφυλακτικού μπορεί να σας δώσει ακόμη περισσότερη από την άνεση, την αυτοπεποίθηση και την ασφάλεια που περιμένετε από την Durex.

Είναι εύκολο να βρείτε το προφυλακτικό που σας ταιριάζει με την Durex, χρησιμοποιώντας απλά τα εικονίδια στο μπροστινό και πλαϊνό μέρος κάθε συσκευασίας. Αυτά τα εικονίδια σας λένε τον αριθμό των προφυλακτικών σε κάθε συσκευασία, πόσο φαρδύ και πόσο λεπτό είναι το προφυλακτικό και πόσο λίπανση περιέχει ώστε να μπορείτε να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό για τις ανάγκες σας με μια γρήγορη ματιά ή να εμπνευστείτε για να εξερευνήσετε τη γκάμα μας και να δοκιμάσετε κάτι νέο.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΓΕΘΗ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ DUREX;

Το πλάτος του προφυλακτικού σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά - μερικοί άνθρωποι προτιμούν ένα κομψό, στενότερης εφαρμογής προφυλακτικό, ενώ άλλοι με πιο φαρδύ πέος χρειάζονται λίγο επιπλέον χώρο για περισσότερη άνεση. Λοιπόν, πόσο φαρδύ θέλετε το προφυλακτικό σας;

Το προφυλακτικό σας πρέπει να εφαρμόζει άνετα σε ολόκληρο το πέος με λίγο χώρο στην άκρη για αέρα, αλλά να το αισθάνεστε επίσης τόσο στενό όσο χρειάζεται ώστε να μην γλιστρά την επίμαχη στιγμή. Το προφυλακτικό που εφαρμόζει σωστά, θα πρέπει κανονικά να παραμένει στη θέση του καθόλη τη διάρκεια της πράξης, συνεπώς δεν θέλετε ένα προφυλακτικό που να σας είναι πολύ χαλαρό. Ωστόσο, εάν αισθάνεστε τα προφυλακτικά κανονικού μεγέθους πολύ σφιχτά, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε ένα προφυλακτικό Durex Extra Large, κατασκευασμένο για όσους χρειάζονται λίγο περισσότερο χώρο.

Τα προφυλακτικά Durex προ-λιπαίνονται με λιπαντικό σιλικόνης για μια σεξουαλική εμπειρία καλύτερης αίσθησης. Το λιπαντικό μπορεί να κάνει οποιαδήποτε σεξουαλική εμπειρία ακόμα καλύτερη - 9 στις 10 γυναίκες λένε ότι απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ με λιπαντικό (3), συνδυάζεται ακόμη τέλεια με ερωτικά βοηθήματα ενισχύοντας την ευχαρίστηση για οποιοδήποτε φύλο και είναι επίσης απόλυτα απαραίτητο για πρωκτικό σεξ [σύνδεσμος προς άρθρο για το πρωκτικό σεξ] (για πρωκτικό σεξ, σίγουρα θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερο λιπαντικό ακόμα κι αν το προφυλακτικό σας είναι προ-λιπασμένο!)

Ανατρέξτε στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας για να δείτε εάν το προφυλακτικό περιέχει κανονική ποσότητα λιπαντικού ή επιπλέον λιπαντικό. Έχετε δοκιμάσει τα αρωματισμένα προφυλακτικά που διαθέτουμε με φρέσκιες νόστιμες γεύσεις όπως η φράουλα;

Προτιμάτε ένα ελαφρώς παχύτερο προφυλακτικό ώστε να είστε λίγο παραπάνω ξέγνοιαστοι; Δοκιμάστε τα προφυλακτικά Extra Safe. Επιθυμείτε όσο το δυνατόν πιο άμεση επαφή με το δέρμα και πιο φυσική αίσθηση; Δοκιμάστε τα Invisible. Από τα ελαφρώς παχύτερα έως τα κανονικά, μέχρι τα λεπτά και τα πολύ λεπτά προφυλακτικά, μπορείτε να εξερευνήσετε όλη την γκάμα των διαφορετικών μεγεθών λεπτότητας και να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας.

Απλά ελέγξτε το μπροστινό μέρος της συσκευασίας για να βρείτε το μέγεθος λεπτότητας κάθε τύπου προφυλακτικού.

Καλό είναι να είστε ενημερωμένοι, οπότε φροντίστε να διαβάζετε τις οδηγίες που εσωκλείονται για να μάθετε εάν το προφυλακτικό που έχετε επιλέξει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στοματικό ή πρωκτικό σεξ και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες.