Όταν μιλάμε για σεξ, το γυναικείο σημείο G αποτελεί ένα καυτό θέμα - ορισμένοι ισχυρίζονται ότι η διέγερση αυτής της ερωτογενούς ζώνης μέσα στον κόλπο της γυναίκας μπορεί να προκαλέσει έντονα ευχάριστη αίσθηση ικανή να οδηγήσει σε οργασμό, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας μύθος.

Ωστόσο, αν υπάρχει ένα πράγμα που είναι σίγουρο, αυτό είναι ότι ως γυναίκα δεν έχετε τίποτα να χάσετε με το να εξερευνήσετε το σώμα σας - μόνη σας ή με παρέα. Ό, τι κι αν ανακαλύψετε, η αναζήτηση του σημείου G μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία για όσους «συμμετέχουν» και θα μπορούσε να αποδειχθεί το καλύτερο «κυνήγι θησαυρού» που πήγατε ποτέ!

Εδώ βρίσκονται όλες οι απαντήσεις σε όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το γυναικείο σημείο G.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ G; ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ?

Η ιδέα ενός γυναικείου σημείου G υπάρχει εκεί έξω περισσότερο καιρό από ό,τι νομίζετε και συγκεκριμένα από τον 17ο αιώνα, σύμφωνα με Ολλανδό γιατρό. Η ονομασία «σημείο G» ακούστηκε για πρώτη φορά το 1950, από τον Γερμανό επιστήμονα Ernst Gräfenberg ο οποίος έδωσε στη νέα του ανακάλυψη το δικό του όνομα. Περιέγραψε αυτό που βρήκε σαν «Μια ερωτική ζώνη που βρίσκεται στο πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου κατά μήκος της

ουρήθρας και διογκώνεται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης».

Οι υποστηρικτές του σημείου G λένε ότι μοιάζει με εξόγκωμα στο δέρμα, περίπου στο μέγεθος ενός κέρματος, που βρίσκεται περίπου 5-8 εκατοστά μέσα στον κόλπο, στο μπροστινό μέρος του κολπικού τοιχώματος (το μέρος που βρίσκεται πιο κοντά στο στομάχι).

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΦΗ ΤΟΥ;

Μερικές γυναίκες λένε ότι η υφή στην περιοχή αυτή μοιάζει διαφορετική απ’ ότι γύρω-γύρω - λίγο πιο παχιά, με περισσότερες ραβδώσεις, ή ελαφρώς πιο τραχιά στην αφή - και ότι το σημείο αυτό διογκώνεται όταν το τρίβουμε ή όταν έχει διεγερθεί.

Όποια και αν είναι η αλήθεια πίσω από αυτό το μυστηριώδες «μαγικό κουμπί», για μερικές γυναίκες η διέγερση ενός συγκεκριμένου σημείου του κολπικού τοιχώματος μπορεί να έχει ένα απολαυστικό και φανταστικό αποτέλεσμα. Γι' αυτές τις τυχερές κυρίες, η πίεση και το χάιδεμα σε αυτό το σημείο χαρίζει μια έντονα απολαυστική αίσθηση και μπορεί να τις φέρει σε οργασμό τον οποίο θα αισθανθούν «πιο βαθύ» και διαφορετικό σε σχέση με τον οργασμό που προκύπτει από την διέγερση της κλειτορίδας και μόνο.

Άλλοι ορκίζονται ότι η διέγερση του σημείου G μπορεί να προκαλέσει γυναικεία εκσπερμάτιση - ένα επίσης έντονα αμφιλεγόμενο ζήτημα-κατά την οποία, εκκρίνεται υγρό από τη γεννητική περιοχή, άλλοτε σε λίγες σταγόνες και άλλοτε εκτοξεύεται ως «πίδακας» ή «συντριβάνι». Μερικές γυναίκες λένε ότι το χάιδεμα στην περιοχή αυτή τις κάνει να αισθάνονται σαν να πρόκειται να ουρήσουν, αν και μερικές φορές επιμένοντας και περνώντας απ’ αυτό το στάδιο, αυτή η αρχική αίσθηση εξελίσσεται σε οργασμό.

Είναι τόσα πολλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε στο σεξ και με τις ευαίσθητες περιοχές μας, ο καθένας είναι διαφορετικός και δεν υπάρχει «συνταγή». Αν η διέγερση του σημείου G έχει το αποτέλεσμα που θέλετε, τότε σούπερ - και αν πάλι όχι, μην σκάτε. Η ουσία είναι να απολαμβάνετε την «εξερεύνηση».

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΗΜΕIΟ G;

Σας έχει εξάψει την περιέργεια; Βρείτε το δικό σας σημείο G με αυτές τις πέντε συμβουλές για να το εντοπίσετε.

  1. Βάλτε μια-δυο σταγόνες λιπαντικό όπως το Durex Play Feel στον δείκτη σας, «γλιστρήστε» τον μέσα στον κόλπο σας, στη συνέχεια λυγίστε την άκρη του δαχτύλου προς τον αφαλό σας, σαν να κάνετε νόημα σε κάποιον να «έρθει εδώ».Τρίψτε σιγά-σιγά το δάχτυλό σας πίσω-μπρος, δεξιά-αριστερά και με κυκλικές κινήσεις, προσπαθώντας να καταλάβετε τι νιώθετε με την αφή. Αν βρείτε μια περιοχή που την αισθάνεστε πιο «αφράτη», πιο σκληρή, πιο εξογκωμένη ή με περισσότερες ραβδώσεις, ίσως απλά να βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Εισαγάγετε και το μεσαίο σας δάχτυλο αν θέλετε περισσότερα.
  2. Καθώς χαλαρώνετε, πειραματιστείτε πιέζοντας λίγο πιο δυνατά σε αυτή την περιοχή. Μια κίνηση με απαλά «χτυπήματα» μπορεί επίσης να σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα.
  3. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε χρησιμοποιώντας το άλλο σας χέρι για να πιέσετε προς τα κάτω στο εξωτερικό του εφηβαίου, εκεί όπου το ηβικό σας τρίχωμα αρχίζει να φυτρώνει - έτσι μπορεί να ασκηθεί πίεση προς τα κάτω, στο σημείο G από το εξωτερικό του σώματος - αυτό μπορείτε να το δοκιμάσετε επίσης κατά τη διάρκεια του σεξ.
  4. Τα ερωτικά βοηθήματα αποδεικνύονται απόλυτα χρήσιμα δεδομένου ότι μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να «στοχεύσετε» το σημείο G. Ένας δονητής είναι μια καλή επιλογή. Εφαρμόστε λίγο λιπαντικό με βάση το νερό και εισαγάγετε το βοήθημα με τρόπο ώστε να λυγίζει προς το στομάχι σας. Δοκιμάστε διαφορετικές ταχύτητες δόνησης και μοτίβα και κουνήστε τον δονητή μπρος-πίσω.

Τώρα που γνωρίσατε το σημείο G επίσημα, ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε αυτές τις στάσεις σεξ για να δείτε αν μπορείτε να τα καταφέρετε και με αυτόν τον τρόπο!